Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 20 december 2022, 23:06

Vrachtwagen botst tegen auto op A1 bij afrit Apeldoorn-Zuid, brandweer bevrijdt bestuurster

APELDOORN – Op de A1 ter hoogte van afrit Apeldoorn-Zuid is dinsdagavond een ernstig ongeluk gebeurd in de richting van Deventer. De snelweg is afgesloten voor de hulpverlening.

Rond 19:25 uur kwam de 112melding binnen bij de hulpdiensten. Een automobiliste kwam door een nog onbekende oorzaak in de middenberm terecht en maakte een stuur correctie hierdoor vloog zij tegen de vangrail aan de andere kant van de snelweg. Door de klap knalde zij met haar auto weer op de snelweg en werd zij vol geramd door een vrachtwagen. De chauffeur van de vrachtwagen deed er alles aan om een botsing te voorkomen maar ondanks dat botste hij dus vol tegen de tollende auto.

Al snel werden er meerdere ambulances en brandweerwagens naar de ongevalslocatie gestuurd. Ook werd er een traumateam vanuit Amsterdam opgeroepen. De snelweg is in de richting van Deventer afgesloten voor onderzoek.

Bij het ongeval raakte de bestuurster van de personenauto bekneld en gewond. Deze moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd waarna zij met spoed naar het ziekenhuis in Utrecht is gebracht.

Volgens Rijkswaterstaat gaat het politieonderzoek tot nog zeker 22:00 uur duren. Verkeer kan het beste omrijden via Barneveld en Arnhem over de A30, A12 en A50.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

112 Melding

19:24:01 20-12-22 P 1 BON-13 HV weg letsel A1 Re 85,3 Klarenbeek Apeldoorn 069291 062941 Brandweer Apeldoorn (Beekbergen) (Blusploeg) NoordenOostGelderland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.