Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 30 augustus 2023, 17:25

Vrachtwagen verliest lading grond en veroorzaakt ongeval; enorme schade

APELDOORN – Op de Oost Veluweweg in Apeldoorn is aan het einde van de middag een ongeluk gebeurd waarbij een vrachtwagen en een auto betrokken zijn. Dat is al zeker de derde keer op deze weg deze week.

De ongelukken eerder deze week waren bij de oprit naar de A50, vanmiddag botsten iets verderop op de kruising met de Laan van de Leeuw en de Stadhoudersmolenweg een personenauto en een vrachtwagen op elkaar nadat een andere vrachtwagen er een lading grond was verloren. Van de auto bleef niet veel over.

De bestuurder van de personenauto had wat lichte nekklachten en wordt door ambulancepersoneel nagekeken.

Op de kruising van en naar de A50 staat inmiddels een flinke file omdat de weg door het ongeluk grotendeels dicht is. De gemeente is bezig om de weg te ontdoen van de verloren lading modder en vloeistoffen uit de beschadigde auto. Verkeer wordt om het ongeluk heen geleid.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.