Vrachtwagenchauffeur rijdt oplegger klem in het centrum van Apeldoorn
Redactie overig 0 reactie(s) vr 07 oktober 2022, 16:22

Vrachtwagenchauffeur rijdt oplegger klem in het centrum van Apeldoorn

Laatste update: 6 maanden geleden

APELDOORN – Een chauffeur heeft vrijdagochtend zijn vrachtwagenwagen met oplegger klemgereden in het centrum van Apeldoorn. Rond 9.30 uur wilde de chauffeur de Hoofdstraat inrijden, maar vervolgens kon hij de draai niet maken: de doorgang was te smal om verder te rijden. Daarna lukte het hem niet meer om de wagen achteruit te krijgen.

De oplegger stond uren overdwars in de Mariastraat. Het winkelend publiek moest eromheen lopen om te kunnen passeren. Medewerkers van de gemeente plaatsten hekken om dat veilig te laten gebeuren. Daarnaast werden linten gespannen om voorbijgangers attent te maken op de situatie.

Bij zijn poging weg te komen raakte de chauffeur met zijn wagen een ruit van een leegstaand pand. In die ruit zit een grote barst.

Twee bergers hebben vrijdagmiddag uiteindelijk de vrachtwagen met oplegger los weten te krijgen. Handhaving hield nieuwsgierig publiek op veilige afstand.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.