Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) ma 08 mei 2023, 20:21

Vreemde lucht uit riool aan het Anna Blamanplantsoen in Apeldoorn; brandweer doet onderzoek

APELDOORN – Meerdere bewoners van het Anna Blamanplantsoen in Apeldoorn roken maandagavond een vreemde lucht in hun woning. De lucht leek vanuit de wc te komen. Eén van de bewoners belde de brandweer.

Rond 19.30 uur roken meerdere bewoners van huizen aan de Anna Blamanplantsoen een sterke vreemde lucht in hun woning. De brandweer was snel ter plaatse en ging op onderzoek uit. De brandweerlieden hebben meerdere putdeksels losgetrokken om de oorzaak te achterhalen. Deze werd echter niet gevonden.

Wel roken de brandweerlieden een sterke terpentine lucht. Vermoed wordt dat er ergens terpentine in het riool is gedumpt.

De brandweer heeft metingen verricht in het riool maar hier kwam geen hoge concentraties uit. De brandweer ging daarop ook retour.

In de gehele straat ruiken buurtbewoners de vreemde lucht, ondanks dat ze ‘in de stank zitten’ zijn ze blij dat er geen gevaarlijke stoffen zijn gemeten.

Locatie

112 Melding

19:43:01 08-05-23 P 2 BON-01 Stank/hind. lucht (vreemde lucht) Anna Blamanplantsoen Apeldoorn 062631 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.