Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 1 reactie(s) di 07 maart 2023, 21:14

Vrouw aangereden in Apeldoorn tijdens uitlaten hond

APELDOORN – Een vrouw is vanavond in Apeldoorn tijdens het uitlaten van haar hond aangereden door een automobilist. De vrouw raakte bij de aanrijding gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden overgebracht. Haar viervoeter kwam met de schrik vrij.

Het ongeluk gebeurde even voor 20.00 uur op de kruising Newtonstraat met de Laan van Kersschoten in Apeldoorn. De vrouw wilde met haar hond de Newtonstraat oversteken toen zij door een automobilist, die de straat in wilde rijden, over het hoofd werd gezien met een botsing tot gevolg. De vrouw kwam ten val en raakte gewond. Zij is door het toegesnelde ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld waarna zij voor verdere behandeling is overgebracht naar het ziekenhuis. Haar viervoeter kwam met de schrik vrij en werd door een buurtbewoonster opgevangen totdat de familie van de vrouw de hond kwam ophalen.

De politie heeft van de bestuurder en van getuigen een verklaring opgenomen. De Newtonstraat was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

112 Melding

19:51:34 07-03-23 Aanrijding letsel Newtonstraat Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.