Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 01 mei 2023, 16:50

Vrouw belandt met auto op paal in het centrum van Oene

OENE – Op de Keizerstraat in het centrum van het dorpje Oene, heeft een automobiliste maandagmiddag een wel erg bijzondere parkeerplek gevonden. Ze belandde met haar auto boven op een paaltje.

De oudere vrouw reed over de Houtweg en wilde de bocht nemen in de richting van de Keizerstraat toen zij een paaltje rechts van de weg over het hoofd zag en zo op het paaltje reed. De vrouw kwam met haar auto gedeeltelijk op het paaltje terecht waardoor de auto met twee wielen in de lucht stond.

Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren belden 112. De hulpdiensten waaronder de brandweer en ambulancedienst werden met spoed opgeroepen. Echter konden de brandweer en ambulancedienst al vrij snel onverrichte zaken retour. De twee oudere dames, waren namelijk door omstanders al uit de auto gehaald. Zij bleken flink geschrokken maar niet gewond te zijn geraakt.

Vanwege het ongeluk is een deel van de weg afgesloten. De politie heeft verklaringen opgenomen van de oudere dame en van getuigen.

De auto zal door een berger van het paaltje moeten worden getakeld waarna deze zal worden afgesleept. De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot de schade aan het paaltje.

Locatie

112 Melding

16:00:28 01-05-23 P 1 BON-105 HV weg letsel (Auto) Keizerstraat Oene 069191 062341 Brandweer Epe (Oene) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.