Redactie misdaad 1 reactie(s) vr 24 maart 2023, 15:24

Identiteit van overleden vrouw Wenum Wiesel bekend na tonen foto slachtoffer [update]

WENUM WIESEL – Politie doet onderzoek naar de identiteit van een onbekende overleden vrouw die mogelijk door een misdrijf om het leven is gebracht.

Een getuige trof donderdagmorgen rond 7.45 uur een overleden vrouw aan in de berm aan de Wieselseweg in Wenum-Wiesel. De politie is meteen een groot onderzoek gestart om haar identiteit en de doodsoorzaak te achterhalen. Het Team Grootschalige Opsporing is opgestart omdat het vermoeden is dat de vrouw elders door een misdrijf om het leven is gebracht en op de vind plek is achtergelaten.

Onderzoek in woning

De politie doet momenteel onderzoek in een woning aan de Lange Grafte, een rustige nieuwbouwstraat nabij het centrum. Meerdere politiemensen zijn aanwezig, sommigen die naar binnen gaan dragen hoesjes om hun schoenen. Even voor zes uur heeft de dienst Forensische Opsporing een tent opgezet bij de woning. Er is veel recherche aanwezig.

Identiteit van de vrouw bekend

Na het publiceren van de foto van de overleden vrouw kreeg de politie veel tips. Dankzij het meedenken en het vele delen is de identiteit van de vrouw inmiddels bekend. Zij komt uit Apeldoorn.

Deel dit artikel

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.