Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 11 mei 2022, 18:36

Vrouw en kind gewond bij kop-staartbotsing op de Rijksstraatweg in Teuge

TEUGE – Bij een kop-staartbotsing op de Rijksstraatweg tussen Apeldoorn en Teuge zijn woensdagmiddag een vrouw en kind gewond geraakt. Twee andere kinderen zijn met de schrik vrijgekomen.

Het ongeval gebeurde volgens 112Meldingen rond 16.30 uur. De politie en ambulancedienst waren snel ter plekke en ontfermden zich over de betrokkenen. Bij de botsing waren drie personenauto’s betrokken. In het achterste voertuig zaten een vrouw en drie kinderen. De vrouw en een van de kinderen raakte gewond en werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De twee andere kinderen kwamen met de schrik vrij en werden door agenten naar een familielid gebracht.

Twee auto’s liepen door de botsing dusdanig veel schade op dat zij moesten worden afgesleept. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk.

112 Teuge

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Teuge lees je in onze categorie 112 Nieuws Teuge. Alle 112 alarmeringen uit Teuge kan je live volgen via 112 meldingen Teuge.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.