Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 15 augustus 2023, 15:27

Vrouw gewond in bos Ugchelen; hulpdiensten hebben moeite om slachtoffer te bereiken

UGCHELEN – Een vrouw is dinsdagmiddag tijdens het wandelen gewond geraakt in het Leestense bos bij Ugchelen. Het duurde ruim 45 minuten voordat de hulpdiensten de vrouw konden helpen, mede omdat een boom de doorgang van de calamiteiten route blokkeerde.

Rond 14.00 uur werd de ambulancedienst opgeroepen voor een vrouw die gewond was geraakt in het leestense bos. De ambulancedienst stuitte op een omgevallen boompje die de weg richting de gewonde vrouw blokkeerde, een andere route om snel bij de vrouw te komen werd niet gevonden.

De opgeroepen brandweerlieden hebben het boompje verwijderd waarna zij samen met de ambulancedienst na ongeveer 45 minuten de gewonde vrouw wisten te bereiken. Zij is door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna mevrouw mee kon met de ambulance het bos uit.

Een rustig ontspannen boswandeling eindigde voor de vrouw dus in een ritje met de ambulance. Waardoor de vrouw gewond raakte is niet bekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.