Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 16 december 2022, 9:49

Vrouw glijdt met haar auto van de weg en belandt in de sloot, omstanders schieten te hulp

Laatst bijgewerkt: vrijdag 16 dec 2022 om 20:11 uur

APELDOORN – Een automobiliste is vrijdagochtend in Apeldoorn van de weg geraakt nadat zij in een bocht van de we gleed en met haar auto in een sloot terecht kwam. Wonder boven wonder raakte zij niet gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur op de Laan van de Stier in Apeldoorn Noord. De vrouw reed vanaf de Laan van het Omniversum en wilde de bocht nemen naar de Laan van de Stier. In de bocht ging het mis, de vrouw gleed van de weg, ging door de struiken heen en belandde met haar auto op de zijkant in de sloot. Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren schoten direct te hulp. De vrouw wist op eigen kracht uit de auto te komen.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel kon weer huiswaarts omdat de vrouw geen verwondingen bleek te hebben. Wel was zij erg geschrokken.

De weg waar de vrouw over heen reed, is veranderd in een ijsbaan. De politie heeft dan ook de weg afgesloten. Een berger is onderweg om zwaar beschadigde auto uit de sloot te vissen.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

08:19:37 16-12-22 Aanrijding letsel Laan van de Stier Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.