Redactie ongeval 0 reactie(s) za 11 februari 2023, 20:00

Vrouw in Apeldoorn belandt met auto van haar vriend bovenop paal

APELDOORN – Een automobiliste heeft zaterdagavond wel erg veel pech als ze de auto van een vriend mag besturen. De vrouw reed met de auto op een paaltje van ongeveer 1 meter hoog. De auto kwam met twee wielen van de grond. Niemand raakte gewond.

Het merkwaardige ongeval gebeurde rond 18.45 uur op de Mheenlaan in Apeldoorn ter hoogte van winkelcentrum de Mheen. De vrouw verklaarde aan de agenten dat ze een stukje mocht rijden in de auto van een vriend, een BMW 530I maar dat het al snel mis ging toen ze bij de uitrit van de parkeerplaats bij het winkelcentrum op een paaltje terecht kwam. Hoe ze daarop is gekomen, blijft een raadsel.

Agenten zijn ter plaatse gekomen en hebben alles vast gelegd. Een berger is onderweg om de auto van het paaltje af te takelen.

De auto is nog geen jaar oud aldus de politie. De nieuwwaarde van de auto is rond de 75.000 euro.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.