Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 1 reactie(s) di 09 mei 2023, 15:13

Vrouw naar het ziekenhuis na aanrijding op de Frisolaan in Apeldoorn

APELDOORN – Een automobiliste is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een harde botsing op de Frisolaan in Apeldoorn. De vrouw werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.15 uur nadat de bestuurder van de blauwe auto de automobiliste, die van rechts kwam over het hoofd zag met een harde botsing tot gevolg. De man ramde de auto waarin de vrouw zat vol in de flank waarna de auto van de vrouw in 180 graden draaide.

De vrouw raakte bij het ongeluk gewond en werd door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht en behandeld waarna zij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de blauwe auto kwam met de schrik vrij.

Agenten hebben van de betrokkenen en van getuigen een verklaring opgenomen. Vanwege het ongeluk werd een deel van de kruising afgesloten.

Beide auto’s liepen forse schade op en moesten door een berger worden afgesleept.

112 Melding

14:14:32 09-05-23 Aanrijding letsel Frisolaan Mr. Van Hasseltlaan Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.