Redactie ongeval 0 reactie(s) za 12 februari 2022, 17:53

Vrouw naar het ziekenhuis na frontale aanrijding op de Kootwijkerweg in Uddel

Laatst bijgewerkt: zaterdag 17:53 uur
UDDEL – Zaterdagmiddag zijn er op de Kootwijkerweg N302 in Uddel twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde omstreeks 16:00 uur ter hoogte van de op/afrit met de A1. Beide voertuigen liepen flinke schade op.

In de Volvo zat een man, vrouw en hun 2 kinderen. In de Renault zat een man, vrouw en een hond. De vrouw die de auto bestuurde is met onbekende verwondingen naar het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn overgebracht.

Alle inzittenden van beide voertuigen zijn door de ambulancedienst onderzocht maar hoefden geen verdere medische hulp. De hond is ook door een ambulance medewerker onderzocht aangezien deze erg geschrokken was en trilde.

Bij dit ongeval zijn 4 ambulances opgeroepen en het gedeelte waar het ongeval plaats vond is even voor het verkeer afgesloten geweest. Het verkeer dat de op en afrit gebruikt is enige hinder ondervonden.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.