Redactie ongeval 0 reactie(s) do 08 december 2022, 18:27

Vrouw naar het ziekenhuis na harde botsing op de Hoofdweg in Klarenbeek

Laatste update: 2 maanden geleden

KLARENBEEK – Een oudere vrouw is donderdag gewond geraakt bij een harde botsing op de Hoofdweg in Klarenbeek. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur op de kruising Kopermolenweg met de Hoofdweg (N789) nadat een bestuurder vanaf de Kopermolenweg de Hoofdweg over wilde steken en hierbij de automobiliste met haar zilverkleurige Peugeot over het hoofd zag.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plekke onderzocht en behandeld waarna zij voor verdere behandelding en onderzoek is over gebracht naar het Gelre Ziekenhuis.

Beide auto’s raakten fors beschadigd en moesten door een berger worden weggesleept.

Vanwege het ongeluk is een deel van de kruising afgesloten. Het verkeer ondervindt hierdoor enige verkeershinder. Agenten laten auto’s om en om het ongeluk passeren.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

17:43:31 08-12-22 Aanrijding letsel Broekstraat Kopermolenweg Klarenbeek Voorst Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.