Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 14 juni 2022, 17:21

Vrouw op e-bike ernstig gewond bij aanrijding met auto, traumaheli opgeroepen

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17:23 uur
WENUM WIESEL – Op de Zwolseweg tussen Apeldoorn en Vaassen heeft dinsdagmiddag 14 juni een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een vrouw op een e-bike werd aangereden door een auto. De vrouw vloog door de lucht en klapte op een verkeerspaal. Ze is met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

De fietsster wilde linksaf wilde slaan op de kruising Zwolseweg, Elburgerweg en de Nieuwe Molenweg. De vrouw zag vermoedelijk de auto over het hoofd en werd geschept. Door de klap vloog ze door de lucht en kwam meters verderop tegen een verkeersbord terecht.

Naast de ambulance werd ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen. Deze landde bij de afrit bij Epe langs de A50. De fietsster is met spoed in de ambulance naar de traumahelikopter gebracht voor een rendez-vous. Het slachtoffer is daarna met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd.

Wat is een Rendez-Vous?

Een rendez-vous betekent dat de ambulance en de traumahelikopter een landingslocatie afspreken. Op deze plaats kan de trauma arts instappen bij de ambulance, op weg naar het ziekenhuis.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.