Redactie ongeval 0 reactie(s) di 14 juni 2022, 17:21

Vrouw op e-bike ernstig gewond bij aanrijding met auto, traumaheli opgeroepen

WENUM WIESEL – Op de Zwolseweg tussen Apeldoorn en Vaassen heeft dinsdagmiddag 14 juni een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een vrouw op een e-bike werd aangereden door een auto. De vrouw vloog door de lucht en klapte op een verkeerspaal. Ze is met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

De fietsster wilde linksaf wilde slaan op de kruising Zwolseweg, Elburgerweg en de Nieuwe Molenweg. De vrouw zag vermoedelijk de auto over het hoofd en werd geschept. Door de klap vloog ze door de lucht en kwam meters verderop tegen een verkeersbord terecht.

Naast de ambulance werd ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen. Deze landde bij de afrit bij Epe langs de A50. De fietsster is met spoed in de ambulance naar de traumahelikopter gebracht voor een rendez-vous. Het slachtoffer is daarna met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd.

Wat is een Rendez-Vous?

Een rendez-vous betekent dat de ambulance en de traumahelikopter een landingslocatie afspreken. Op deze plaats kan de trauma arts instappen bij de ambulance, op weg naar het ziekenhuis.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons