Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 26 maart 2023, 15:55

Vrouw raakt met haar auto van de weg in Beekbergen en ramt twee bomen

BEEKBERGEN – Een automobiliste is zondagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Engelanderholt tussen Ugchelen en Beekbergen. De vrouw raakte van de weg en ramde twee bomen. Zij werd door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur nadat de vrouw vanaf Ugchelen in de richting van Beekbergen reed en door een nog onbekende oorzaak van de weg raakte. Ze ramde twee bomen en kwam met haar auto tussen de struiken tot stilstand. Voorbijgangers troffen de zwaar beschadigde auto met daarin de gewonde vrouw aan en schoten te hulp. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Zij werd na onderzoek in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De Engelanderholt werd vanwege het ongeluk volledig afgesloten. Het verkeer dat van en naar Beekbergen wilde moest een alternatieve route nemen. De zwaar beschadigde auto zal door een berger moeten worden afgesleept.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Deel dit artikel

112 Melding

14:04:43 26-03-23 Aanrijding letsel Engelanderholt Beekbergen Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.