Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 05 augustus 2023, 16:19

Vrouw raakt zwaargewond tijdens motorrijles in Apeldoorn

APELDOORN – Zaterdagmorgen is een motorrijdster tijdens haar motorrijles zwaargewond geraakt. Zij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde volgens P2000 rond half tien toen de motorrijdster samen met een lesgenoot en een rijinstructeur vanaf de Nagelpoelweg de Kayersdijk op wilde rijden. Tijdens het nemen van de bocht reed zij rechtdoor. Volgens de rijinstructeur gebeurde dat nadat de motor afsloeg en zij deze weer wilde starten.

De vrouw liep bij het ongeluk zware verwondingen op en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een deel van de Kayersdijk was korte tijd afgesloten. Verkeer werd langs het ongeluk geleid.

Locatie

112 Melding

09:32:21 05-08-23 A1 Ambu 06343 HV weg letsel Apeldoorn Rit 192489 MKA Noord en Oost-Gelderland (Rapid Responder 06-343)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.