Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 15 augustus 2023, 23:37

Vrouw rijdt met auto schuur van buurman binnen

APELDOORN – Een automobiliste heeft dinsdagavond de schrik van haar leven gehad in Apeldoorn. De vrouw reed in een automaat en dacht dat ze achteruit reed maar in tegendeel, reed ze voorruit met het gevolg dat ze in de schuur van haar buurman tot stilstand kwam. De schade is enorm. In de schuur zit een groot gat.

Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op de Geleen in Apeldoorn Zuid. De vrouw wilde achteruit rijden en dacht dat ze dat ook deed maar in tegendeel, ze reed vooruit en ramde de muur van de schuur van haar buurman omver. Het voorste gedeelte van de auto stond met twee wielen in de schuur.

De bestuurster wist zelfstandig uit de auto te stappen en bleek bij het ongeluk niet gewond te zijn geraakt.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de schuur te stutten. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto inmiddels uit de schuur getakeld en afgesleept. Een aannemer komt ter plaatse om de schuur tijdelijk te dichten.

In de schuur, waar voornamelijk fietsen staan, liggen delen van de muur verspreidt. De schuur zal voorlopig niet gebruikt kunnen worden.

De inzet van de brandweer trok veel bekijks van buurtbewoners. Deze waren al naar buiten gekomen nadat zij een harde knal hoorden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.