Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) di 13 juni 2023, 23:06

Vrouw sluit zichzelf buiten op balkon, baby alleen in de woning

APELDOORN – Een vrouw heeft zich zelf buiten gesloten op het balkon terwijl haar baby alleen in de woning aanwezig was. De vrouw raakte in paniek en wist een voorbijganger te waarschuwen die vervolgens 112 belde.

Rond 21.00 uur kregen de hulpdiensten een verontrustende 112 melding binnen. Een vrouw zou op het balkon van haar appartement aan de Eburonenstraat in Apeldoorn, om hulp hebben geroepen nadat zij zich zelf had buiten gesloten. De vrouw riep dat haar baby alleen in de woning aanwezig was. De brandweer en politie rukte met spoed uit en waren snel ter plaatse.

Bij aankomst van de brandweer bleek de vrouw op de vierde etage op het balkon te staan. Hierop werd met behulp van een hoogwerker, twee brandweermannen naar boven gestuurd. Zij wisten de deur te forceren waarna de vrouw weer naar haar baby’tje toe kon. De schrik zat er bij de vrouw goed in. Waardoor zij zich zelf heeft buiten gesloten is niet bekend.

De klus zat er daarmee voor de brandweer op. Terwijl de brandweerlieden aan het opruimen waren, kwam de opgeluchte moeder met haar baby op de arm naar buiten.

Locatie

112 Melding

21:05:15 13-06-23 P 1 BON-03 Buitensluiting (deur openen) Eburonenstraat Apeldoorn 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.