Redactie overig 0 reactie(s) ma 19 december 2022, 22:45

Wederom waterleiding gesprongen aan de Ugchelseweg, auto zakt in sinkhole

Laatste update: 2 maanden geleden

APELDOORN – Voor de tweede keer binnen 24 uur is er een waterleiding gesprongen aan de Ugchelseweg in Apeldoorn. Ditmaal stond er een geparkeerde auto al met zijn voorwielen de sinkhole en dreigde verder het gat in te zakken.

Rond 21.00 uur werd de leiding breuk maandagavond ontdekt waarna de bewoners direct contact opnamen met Vitens. Nog voordat deze ter plaatse was hadden de bewoners de geparkeerde auto al doormiddel van een autoambulance uit de sinkhole getrokken. Toen Vitens ter plaatse kwam zorgde zij ervoor dat de druk van de leiding af werd gehaald zodat kon worden begonnen aan de herstel werkzaamheden. Deze duren tot zeker 05.30 uur aldus Vitens.

Het is niet de eerste keer dat er aan deze straat een leiding breuk ontstaat. Zo ontstond er 24 uur eerder, zondagavond ook al een leiding breuk plaatst zo’n 5 meter verderop. Het is dus de tweede keer in zeer korte tijd dat de bewoners van de Ugchelseweg en de nabije omgeving zonder water zitten.

Vanwege de herstelwerkzaamheden van maandagavond is er een deel van de Ugchelseweg afgezet.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.