Aanrijding tussen personenauto en bestelbus, inzittenden met de schrik vrij
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 03 september 2022, 14:48

Wiel breekt af bij aanrijding tussen personenauto en bestelbus

Laatst bijgewerkt: zaterdag 14:48 uur
APELDOORN – Op de Arnhemseweg ter hoogte van de verkeerslichten bij de Ravenweg in Apeldoorn heeft zaterdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. De inzittenden, waaronder twee kleine kinderen kwamen met de schrik vrij.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur nadat de bestuurder van de bestelbus, de afremmende personenauto te laat opmerkte met een harde botsing tot gevolg. Het gezin wat in de auto zat raakte niet gewond, evenals de bestuurder van de bestelbus.

De bestuurder van de bestelbus was bezig met het rond brengen van pakketjes. De bus lag namelijk vol met pakketjes die nog bezorgd moesten worden. Dat gaat vandaag niet meer lukken. Het voorwiel van de bus brak af waardoor de bestelbus moest worden afgesleept.

De personenauto raakte ook fors beschadigd. Ook hier brak een wiel af. De personenauto kon nadat het achterwiel was verwijderd, door een berger worden afgesleept.

Vanwege het ongeluk waren er twee rijstroken afgesloten. Waardoor de bestuurder de personenauto te laat opmerkte is nog onduidelijk.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.