Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 11 april 2022, 19:53

Wiel van auto breekt af bij aanrijding op de Geerstraat in Vaassen

VAASSEN – Een auto met een wiel minder én een geknapte brandstoftank in een weiland. Een aanrijding op de Geerstraat tussen Vaassen en Nijbroek zorgde er maandagmiddag voor dat de weg enige tijd werd afgesloten. De botsing tussen twee auto’s deed een van de voertuigen met de achterkant in een weiland belanden. De bestuurder van een van de auto’s moest mee naar het politiebureau.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De toedracht van de botsing is nog niet bevestigd. Bij de klap raakte beide auto’s behoorlijk beschadigd. Een van de voertuigen kwam met een afgebroken achterwiel en een geknapte brandstoftank in een naastgelegen weiland terecht. De berger moest de auto optakelen om deze te kunnen afslepen.

De bestuurder van het andere voertuig moest met de agenten mee naar het politiebureau. 

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.