Redactie ongeval 0 reactie(s) di 18 april 2023, 20:19

Wielrenner gewond bij aanrijding met auto in Apeldoorn

APELDOORN – Een wielrenner is dinsdag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een ongeluk met een auto op het Haringvliet in Apeldoorn. De wielrenner is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Haringvliet met de Kayersdijk in Apeldoorn. De automobilist zag tijdens het inrijden van de Haringvliet de wielrenner over het hoofd. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde man. Hij werd door het ambulance in een zogeheten vacuüm matras gelegd waarna hij met onbekende verwondingen werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft van zowel beide betrokkenen als van getuigen een verklaring opgenomen. Zowel de fiets als auto liepen bij het ongeluk enige schade op.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.