Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 07 september 2023, 17:08

Wielrenners vallen na uitwijken voor auto; vrouw (48) en man (73) zwaargewond

HOENDERLOO – De wielrenners die woensdagavond zwaargewond raakten bij Hoenderloo zijn een 73-jarige man uit Arnhem en een 48-jarige vrouw uit Zetten. De groep fietsers moest mogelijk uitwijken voor een tegemoetkomende auto.

De twee wielrenners behoren tot wielergroep ‘Gele Rijders’ uit Arnhem. Volgens de politie waren ze met een groep van zo’n zestien personen onderweg. Bij de valpartij raakte ook nog een 58-jarige man gewond. Maar die kon ter plaatse behandeld worden en werd later door zijn vrouw opgehaald.

Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur op de Woeste Hoefweg tussen Hoenderloo en Loenen. Zes ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om bijstand te verlenen. De politie had de gehele weg afgesloten voor onderzoek.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie heeft voor verder onderzoek de fiets van één van de gewonde renners in beslag genomen. Uit eerste verklaringen trekt de politie de conclusie dat de groep renners moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto. Daarbij zouden ze gevallen zijn.

112 Hoenderloo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Hoenderloo lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoenderloo. Alle 112 alarmeringen uit Hoenderloo kan je live volgen via 112 meldingen Hoenderloo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.