Zware mishandeling Deventerstraat: wie kent deze mannen?
Redactie overig 1 reactie(s) di 20 september 2022, 17:02

Zware mishandeling Deventerstraat: wie kent deze mannen?

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17:02 uur
APELDOORN – Op 12 augustus rond 04:00 uur ’s nachts werd een man zwaar mishandeld op de Deventerstraat in Apeldoorn. Toen het slachtoffer na een gezellige avond zijn fiets uit de stalling had gepakt, werd hij door deze twee mannen geschopt en geslagen. De mishandeling is minutenlang doorgegaan en zelfs toen het slachtoffer al op de grond lag, werd hij tegen zijn hoofd en lichaam geschopt. Pas toen een omstander het alarmnummer belde, hielden de mannen op met de mishandeling en kozen het hazenpad. Het slachtoffer is met een ambulance afgevoerd na het ziekenhuis.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar deze mishandeling en nemen de zaak hoog op. We hebben gelukkig duidelijke beelden van de verdachten en hopen dat iemand hen herkent. Kort na de mishandeling is ook een filmpje hiervan op Dumpert verschenen. Herkent u de mannen op de beelden of heeft u informatie voor ons die kan helpen de zaak op te lossen? Laat het ons weten! Bel de opsporingstiplijn op 0800-6070.

Anoniem tippen kan ook, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.